Enjoy travelling with us!

Portofoliu de produse MONDIAL ASSISTANCE

 

1. Pachet LONG TRIP

PRODUS NOU! DE RETINUT: VARSTA MAXIMA 70 DE ANI!

Pachetul include următoarele servicii: costuri de spitalizare, costuri suplimentare, asigurarea bagajelor de călătorie, accident, asigurarea de răspundere civilă privată pentru călătorii.

2. Pachet MULTITRIP

Pachetul include următoarele servicii: costuri de spitalizare, accident, asigurarea bagajelor de călătorie, costuri privind calatoria de intoarcere cu regim special, repetarea calatoriei, auto asistenta, storno, intreruperea calatoriei, sosirea cu intarziere, asigurarea de raspundere civila privata pentru calatorii.

3. Pachet CLASIC

Pachetul include următoarele servicii: costuri de spitalizare, costuri suplimentare, asigurarea bagajelor de călătorie, accident şi asigurarea de răspundere civilă privată.

4. Pachet PREMIUM

Pachetul include următoarele servicii: întreruperea călătoriei, costuri de spitalizare, costuri suplimentare, sosirea cu întârziere la locul unde se efectuează concediul, asigurarea bagajelor de de călătorie, accident şi asigurarea de răspundere civilă privată.

5. Pachet WINTER SPORTS

Pachetul include următoarele servicii: întreruperea călătoriei, costuri de spitalizare, costuri suplimentare, sosirea cu întârziere la locul unde se efectuează concediul, asigurarea bagajelor de de călătorie, accident şi asigurarea de răspundere civilă privată şi asigurarea de ski.

6. Pachet STORNO

Pachetul include următoarele servicii: asigurarea costurilor de stornare şi întreruperea călătoriei.

7. Pachet TRAVEL

Pachetul include următoarele servicii: asigurarea costurilor de stornare, costuri de spitalizare şi accident.

8. Pachet AUTO ASISTENŢĂ

Pachetul include următoarele servicii în caz de accident, pană sau furtul autovehicului: reparaţie la faţa locului sau transportul la cel mai apropiat service, transportul acasă al persoanelor şi autoturismului/continuarea călătoriei sau înnoptarea la hotel sau autoturism de înlocuire.

9. Pachet BULGARIA

FOARTE IMPORTANT! Produsele BULGARIA CLASIC şi BULGARIA PREMIUM sunt valabile numai pentru pachetele turistice cu destinaţia BULGARIA.

 

Pentru informatii complete cat si preturi, va rugam sa ne contactati pe email sau la telefon.