Termeni și condiții

Termeni și condiții utilizare website Sunny Tours

1. Continutul, design-ul, elementele de grafica ale Site-urilor, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si/sau catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin Sunny Tours si reprezinta Continutul Site-ului. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale prin afisare pe ecranul unui computer personal sau a unui alt dispozitiv electronic de afisare a unei pagini web si/sau prin imprimare/descarcare, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective. Orice utilizare a Continutului Site-ului de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Agentiei Sunny Tours si in conditiile stabilite in mod exclusiv de catre Sunny Tours. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata, facuta pe un site de internet sau in orice alta parte, a Continutului Site-ului sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal si necomercial. Sunny Tours isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a Continutului Site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa: [adresa de corespondenta a Sunny Tours], sau prin e-mail la adresa sunnytours2010@gmail.com  Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor precum si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Sunny Tours, ci numai raspunderea persoanelor respective. 

2. Prioritate au informatiile primite in agentie sau prin corespondenta e-mail.
Sunny Tours nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai. Sunny Tours va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, Sunny Tours nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de catre partenerii comerciali ai Agentiei Sunny Tours, precum si pentru corectitudinea si exactitatea acestor informatii. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe Sunny Tours pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului. Pentru caz de forta majora, Sunny Tours si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al agentiei, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe Sunny Tours si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciilor site-ului SunnyTours.ro sau orice alt aspect relationat serviciilor www.sunnytours.ro. 

3. Orice solicitare a unei oferte turistice nu va implica financiar. Orice obligatie a Utilizatorului se naste doar in momentul furnizarii unei informatii cu privire la efectuarea unei plati ca si contravaloare a unui sejur, si in urma acceptarii "Contractului cu Turistul" transmis de catre agentie, de regula pe e-mail-ul dvs (contractul va poate fi trimis in orice moment si agentia are obligatia sa va raspunda la intrebarile legate de clauzele din contract). Orice fals, informatie falsa sau eronata cu privire la o plata efectuata, sau un document ce atesta o plata, se pedepsesc conform legii romane in vigoare. 

4. Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale
Sunny Tours, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Oradea. 

5. Colectarea de informații din navigarea dvs. pe site, și utilizarea acestora 

Sunny Tours colectează informații de la mai multe puncte diferite pe site în scopul de a servi mai bine nevoilor clienților și vizitatorilor. Pentru fiecare vizitator al paginilor noastre web serverul nostru de web, în mod automat, recunoaște și colectează doar adresa IP si informații agregate asupra paginilor vizitate. Pot fi colectate si informațiile oferite voluntar de vizitatori cum ar fi: informațiile rezultate in urma completarii unor chestionare sau adresa de e-mail obtinuta cu permisiune pentru abonarea la alerte e-mail, newslettere și e-mailuri promoționale. 

Informațiile pe care le colectăm sunt utilizate pentru a crea profiluri demografice ale abonaților noștri, ale clienților și ale vizitatorilor din site astfel încât să putem îmbunătăți conținutul site-ul nostru si sa putem comunica prin e-mail relevant. Nicio informație nu este partajata cu un terț sau cu alte organizații în scopuri comerciale sau in alte scopuri.

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

 1. responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs.
 2. aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice
 3. garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
 4. neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase
 5. Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
 6. Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site    

Sunny Tours nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare etc.), si nici faptul ca informatia de pe Site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.Vizele nu sunt incluse in tarifele afisate. Turistii sunt responsabili de obtinerea acestora in timp util. De asemenea, turistii trebuie sa se asigure ca documentele de calatorie (pasaport sau carte de identitate) sunt valabile minim 6 luni de la data parasirii Romaniei. Vaccinurile obligatorii pentru anumite destinatii intra, de asemenea, in responsabilitatea turistului.

 

SUNNY TOURS nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.

SUNNY TOURS nu este responsabila pentru pierderile directe si/sau indirecte suferite de utilizator cauzate de, dar fara a se limita la: posibile diferente de tarif, lipsa de disponibilitate, precum si orice alte informatii incorecte comunicate si/sau preluate de la companiile aeriene si/sau hoteliere sau de catre toti si/sau oricare dintre societatile partenere care furnizeaza servicii turistice prin intermediul www.sunnytours.ro

SUNNY TOURS isi rezerva dreptul sa nu furnizeze serviciile turistice a caror tarife au fost afisate in mod eronat. In cazul aparitiei, respectiv afisarii unor posibile erori de tarifare, utilizatorul este de acord sa renunte la toate si orice pretentii impotriva SUNNY TOURS, urmand ca in cel mai scurt timp posibil SUNNY TOURS sa returneze sumele achitate de utilizator.

SUNNY TOURS este responsabila doar pentru pierderile directe a caror valoare nu va depasi tariful total al serviciilor turistice achizitionate (exceptand cazurile de deces sau accidentele personale a caror valoare nu are limita).

SUNNY TOURS nu poate garanta furnizarea neintrerupta a Site-ului si nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderile de orice natura suferite ca urmare a acestui fapt, inclusiv a unor profituri nerealizate.

Conditii rezervari hoteluri

In cazul majoritatii hotelurilor, ora normala de check-in este 14:00, iar check-out-ul se face pana la ora 11:00. Atentie! Aceste ore pot diferi de la un hotel la altul. Va rugam sa verificati aceste informatii pe site-ul www.sunnytours.ro sau sa consultati agentii SUNNY TOURS.

In cazul in care sositi la hotel dupa ora de check-in indicata mai sus, camerele Dvs sunt retinute pana la ora 18:00 (ora locala) din data sosirii. Daca sositi la hotel dupa aceasta ora, va rugam sa specificati in rezervare (daca exista camp de observatii) sau sa ne aduceti la cunostinta de aceasta posibilitate, precizand si ora de sosire estimata. In cazul in care hotelul nu este instiintat de acest lucru, are dreptul de a revinde camerele.

 

Legenda camera:

 1. Camera single - contine un singur pat pentru o persoana;
 2. Camera dubla - contine un pat dublu pentru 2 persoane;
 3. Camera twin - contine 2 paturi de o persoana;
 4. Camera dubla/twin in regim de single - contine un pat dublu pentru o persoana;
 5. Camera tripla - contine 3 paturi de cate o persoana sau un pat dublu pentru 2 persoane si un pat suplimentar pentru 1 persoana;
 6. Camera quadrupla - contine fie 2 paturi duble, fiecare pentru 2 persoane, fie 4 paturi separate de 1 persoana, fie 1 pat dublu pentru 2 persoane si 2 paturi suplimentare de 1 persoana;
 7. Camera twin/dubla plus copil - contine fie 2 paturi separate sau un pat dublu plus 1 pat suplimentar pentru copil, in functie de varsta indicate in rezervare. In unele cazuri, in functie de varsta, copilul imparte acelasi pat cu parintii. In cazul in care doriti pat explicit pentru copil, va sugeram sa efectuati cautarea doar pentru adulti, considerand copilul adult.

Copiii pana in 2 ani sunt considerati infanti si pentru a obtine un baby-cot pentru acestia, este necesara o confirmare din partea hotelului. Va rugam sa specificati daca doriti baby-cot in campul de observatii din rezervare (in cazul in care acesta exista) sau sa ne comunicati pe email, imediat dupa finalizarea rezervarii.

Alocarea camerelor catre turisti este facuta de catre unitatea de cazare (cu exceptia cazurilor in care este rezervata si achitata dinainte o anumita camera).

In cazul in care onorarea rezervarii nu este posibila (din motive bine intemeiate), unitatea de cazare (pentru rezervarile efectuate prin Furnizorii de Cazari sau Sunny Tours - pentru alte rezervari) este obligata sa va ofere cazare intr-o alta unitate hoteliera, de aceeasi categorie sau superioara. In acest caz, turistul este obligat sa accepte una dintre alternative. In cazul evenimentelor speciale (targuri, expozitii, congrese, evenimente sportive, religioase sau politice, Sarbatori legale etc) rezervarile pot avea termeni si conditii speciale (numar minim de nopti, tarife mai mari, politica de anulare sau modificare a rezervarii speciala, termeni de plata etc).

Plata rezervarilor trebuie facuta in conformitate cu termenii si conditiile precizate in momentul efectuarii rezervarii. Nerespectarea acestora atrage dupa sine anularea rezervarii.

 

Dispoziţii finale

Sunny Tours îşi rezervă dreptul de a anula în unele cazuri plata unui turist şi a renunţa la contract, restituind plăţile efectuate (dacă există), fără a justifica o astfel de acţiune.

Sunny Tours îşi rezervă dreptul de a modifica unilateral Termenii şi condiţiile. Clientul are obligaţia de a citi Termenii şi condiţiile înainte de efectuarea rezervării iar prin acceptarea lor este legat de dispoziţiile valabile la data efectuării rezervării.

În cazul în care anumite aspecte nu sunt reglementate în prezentul Statut, acestea sunt supuse Codului Civil şi legilor române în vigoare.Agenția Sunny Tours declară că:

- are capacitatea juridică deplină să își exercite drepturile și să îndeplinească obligațiile cuprinse în contractul cu turistul precum și în termenii și conditiile de utilizare prezentați pe Sunnytours.ro

- deține drepturile de proprietate asupra domeniului de internet Sunnytours.ro

- deține toate calificările și autorizările necesare prevăzute de legea în vigoare pentru desfășurarea activității de tur-operator.

Limba de publicare a tuturor informațiilor de pe site, inclusiv a termenilor și condițiilor, contactul cu turistul, este limba română.

Emiterea unei rezervări de sejur sau cazare, efectuarea de schimbări de dată a biletelor de avion, anulări de bilete de avion sau vouchere, eliberarea voucher-elor pentru hoteluri, pentru închirieri de mașini, a asigurărilor de călătorie, asigurarea de suport telefonic și orice alte acțiuni ce necesită intervenție umană se va face în timpul programului de lucru publicat pe site-ul agenției.

 

Newsletter - politică și procedură dezabonare

Sunny Tours nu va folosi, vinde sau inchiria oricare date furnizate de client sau abonat la newsletter unei terțe părți și se angajează să păstreze confidențialitatea deplină a acestor date. 

Orice e-mail primit din partea Agentiei
Sunny Tours este insotit de un disclaimer similar cu cel de mai jos și conține instrucțiuni simple pentru dezabonare: 

"Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea D-voastra ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs. iar daca doriti sa nu mai primiti mesaje publicitare in viitor sau articole de interes in productia publicitara va rugam sa dati click pe linkul de dezabonare aflat mai jos, sau sa trimiteti un mesaj cu subiectul DEZABONARE la adresa
sunnytours2010@gmail.com. Va multumim anticipat pentru intelegere!" 

"In conformitate cu legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat SPAM, deoarece: 
- contine datele necesare de identificare;
- acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar
- adresa d-voastra de e-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri, fie in adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de afaceri;
- acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi"

Formular de contact

Characters left:  1500